مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه المثنی

سلام، همسر من شناسنامه ی اصلیشون رو گم کرده بودن و المثنی گرفتن، بعد از اون ما ازدواج کردیم و ازدواجمون در شناسنامه ی المثنی ایشون ثبت شد، حالا شناسنامه ی اصلی پیدا شده ولی ازدواجی ثبت نیست داخلش. الان با بردن شناسنامه ها به ثبت احوال، آیا ازدواج رو در شناسنامه ی اصلی ثبت میکنن و اون رو میدن؟ یا شناسنامه ی ایشون دیگه برای همیشه المثنی هست؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با صدور شناسنامه المثنی ،شناسنامه اصلی باطل میشه.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شناسنامه اصلی باطل شده
جای نگرانی نیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ظرف ده روز به ادره ثبت احوال مراجعه و اعلام کنید در غیر اینصورت جرم است احتمالا شناسنامه المثنی معتبر است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باصدو شناسنامه المثنی شناسنامه اصلی باطل گردیده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با صدور المثنی شناسنامه اصلی باطل میشود