مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از بی سوادی

با سلام. پدرم یک فرد بیسواد است و در یک پرونده که به نفع پدرم بود که طرف دعوا درخواست کارشناس میکند و 3نفر کارشناس میاید و به جای دادن نظریه کارشناسی یک توافق نامه به سود طرف دعوا تنظیم میکند و از پدرم چون بی سواد بود اثر انگشت میگیرند و دادگاه هم به استناد به این توافق نامه رای را به نفع طرف دعوا داده میخواستم ببینم میشه این توافق نامه را باطل کرد ؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

با سلام نیاز به مطالعه توافق نامه می باشد لطفا با این شماره تماس بگیرید