مشاوره حقوقی رایگان - میزان توقیف حقوق کار واسه مهریه

با سلام. بنده متاهل هستم بدون فرزند ، خانوم هم ترک منزل کرده و پیش والدینش هستش. در این صورت میزان توقیف حقوق کار یک سوم هستش یا یک چهارم. الان شرکت میگه نامه اومده یک سوم حقوق و مزایات بایستی کسر شود . در ضمن واسه مهریه هم اعسار دادم در این صورت رویه دادگاه چه جوری هستش. هم بایستی اقساط معین شده دادگاه رو بدم و هم حقوقم کسر شه یا فقط یکی از این دو
در صورت داشتن 2تا وام می تونم تو اجرای احکام اعتراض کنم نسبت ملاحظه کسر حقوق از این بابت .... ممنون میشم مستندا جواب بدین.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر اولاد نداشته باشید 1/3 حقوق کسر خواهد شد . بله اگر از قبل اقساط وام داشته باشید در تعیین میزان محکوم به از حقوق شما ، تاثیر دارد