مشاوره حقوقی رایگان - تمکین. ممانعت از کار همسر

با سلام
همسر من نزدیک به 2 ماه هست که بدون اجازه و اطلاع به من؛ منزل مشترک رو ترک کرده و الان هم اظهارنامه عدم تمکین برای من فرستاده و ادعای منزل مستقل و درخواست نفقه کرده و گفته که حاضر به تمکین میباشد
ضمنا منزل من در طبقه دوم منزل پدرم میباشد و کاملا مستقل حتی در درب ورودی است
من هنوز هیچ اقدامی نکردم
حالا لازم هست که من جواب اظهارنامه رو بدم یا اینکه بزارم شکایت کنه؟
ضمنا این خانم هر روز هفته بدون اجازه از من منزل رو به قصد کار (مشاوره حقوقی) ترک میکنه و فقط خستگیش برای من میمونه
آیا من میتونم مانع از انجام کار کردنش به عنوان عدم تمکین بشم؟
ضمنا در تمام مدت زندگی مشترک برای هر مساله ای قسم دروغ میخوره و حتی دست روی قرآن میزاره و ضمنا تمام مواد غذایی رو که میخرم از نان گرفته تا گوشت و برنج و روغن و ... رو بیشتر از نصف از خونه خارج میکنه بعد که میگم چرا اینکار رو کردی قسم میخوره که این کار رو نکرده؛ در این رابطه چطور میتونم ادعای خودم رو ثابت کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام شما حتما باید فوری اظهارنامه مجزا بدهید و برایش بفرستید درخصوص متن اظهارنامه با بنده تماس بگیرید.