مشاوره حقوقی رایگان - قمار

سلام من مدتی پیش داخل سایت های قمار بازی میکردم و گذاشتمش کلا کنار اما همون موقع اومدم برای زیر مجموعه گیری چند تا فیلم از صفحه گوشی گرفتم که توش بازی ها رو یاد میدادم و برای چند نفر فرستادم حالا یکی از اون آقایون که مبلغ کلانی رو باخته اومده ازم میخواد شکایت کنه که من اونو وارد اینکار کردم و باعث اغفالش شدم و باید پولی که یه جا دیگه باخته رو من بهش پس بدم حالا میخوام بدونم از اون فیلم میتونی به عنوان مدرک تو دادگاه استفاده کنه یا خیر در ضمن داخل اون فیلم فقط صدام ضبط میشد و هیچ تصویری از من نبوده و صدام ضبط شده میتونم منکرش بشم یا نه چون هیچی از من دیده نمیشد و همچنین اون موقع نمیدونستم اصلا این کار جرم محسوب میشه و واسه همین فیلم ساختم و میخوام بدونم این کارم پیگیری قضایی و جرم محسوب میشه؟ ممنون میشم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق قانون ، قمار و گرو بندی باطل و دعاوی راجع به آن مسموع نیست. دادگاه را آگاه کنید که این پول بابت قمار است که خودش به اختیار وارد شده است.