مشاوره حقوقی رایگان - مجازات قماربازی اینترنتی

با سلام
حساب بانکی من پارسال مسدود شد رفتم پیگیری کردم و گفتن ک دادستانی کل کشور مسدود کرده منم رفتم اونجا گفتن به خاطر فعالیت در سایت های شرط بندی مسدود شده گفتن برو برات ابلاغیه میاد
برام ابلاغیه اومد رفتم دادگاه قاضی دادیاری گفت که 240 میلیون تراکنش داری و 18 بار هم برات پیامک هشدار اومده و ...
بعد 400 میلیون وثیقه خواست منم سند گذاشتم و گفت پرونده ام میره پیش قاضی برای صدور رای...
الان چه رای برام صادر میشه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به محتویات پرونده و نظر قاضی رسیدگی‌کننده پرونده دارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با این اوصاف که شما به اخطاریه ها توجه نکردید بنابراین بهار است تعهد کتبی دهید تا در میزان مجازات تقلیل یابد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید اعلام پشیمانی کنید و تعهد دهید و از قاضی تقاضای حداقل مجازات را داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما بایددرخواست بخشش کنی تعد کتبی دهید و جریمه نقدی میشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم شده اید و مجازات خواهید داشت و اگر شما به نحو دقیق دفاع نمایید ممکن است به جزانقدی محکوم شوید یا

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مبلغ شما بالا است به احتمال زیاد برای شما محکومیت در نظر گرفته می شود با تعهد مسئله شما حل نمی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات قانونی قمار و شرط بندی تا شش ماه حبس و یا تا 74 ضربه شلاق است.و اگر از طریق سایت به حساب شما وجهی واریز شده باشد به نفع دولت ضبط خواهد شد.
اگر سابقه کیفری نداشت باشید معمولاً به جای حبس یا شلاق جزای نقدی تعیین خواهد شد یا اینکه اجرای مجازات تعلیق خواهد شد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مطابق قانون فعالیت در سایت های شرط بندی جرم وقمار بازی محسوب میشود و مجازات دارد در این خصوص دادگاه تعیین مجازات می نماید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

معمولاً جریمه نقدی و در بدترین حالت حبس کوتاه مدت لایحه ابراز ندامت و پشیمانی و اشتباه و عدم آگاهی بدهید درخواست تخفیف مجازات را نمایید شرایطی مانند عدم سوء سابقه وداشتن عایله می‌تواند کمک‌تان کند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بنابر ماده 705 قانون جمهوری اسلامی ایران چنان‌چه فردی به هرنحو مرتکب قمار شود، مجرم شناخته می‌شود.

مجازات فرد قمارباز یک تا شش ماه حبس یا تحمل 74 ضربه شلاق است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات این جرم جزای نقدی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر دفاعیات مناسب نداشته باشید با توجه به حجم تراکنش ها مجازات حبس خواهد داشت مگر دفاعیات مناسب داشته باشید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یک تا شش ماه حبس و یا تا (74) ضربه شلاق محکوم می‌شوید مکر انکه دادکاه مجازات را تبدیل به کزای نقدی نماید.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام
ضبط عواید و هر مالی که از راه جرم قماربازی اینترنتی، حاصل شده است.
جزای نقدی که می تواند، یک تا سه برابر تمام اموال و عواید ناشی از جرم قمار بازی اینترنتی باشد.
جزای نقدی درجه 6 که از 6 میلیون تا 24 میلیون تومان است.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . باید پرونده بررسی بشه ، مجازات سنگینی صادر می‌شود بهتر است حتما پرونده پیگیری و دفاع کنید
اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604