مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه بدوی

سلام پرونده من به دادگاه کیفری برای اجرای حکم بدوی ارسال شده و جرمم را زده قمار بازی در سایت الان برام ابلاغ نیامده اگر ابلاغ برام امد نیاز هست وکیل بگیرم یا ن ؟؟؟و ایا در دادگاهای بدوی برای این جرم که سابقه ای تا الان نداشتم حکم سنگین در نظر میگیرند یا ن ؟؟ممنون میشم جوابم رو بدید و راهنماییم کنید در ضمن یکی از حساب های بانکیم هم بخاطر بازی مسدود شده

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر به اجرا ارزجاع شده باشد یغنی حکم قطعی صادر شده است و باید پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مجازات قماربازی یک تا شش ماه زندان یا شلاق است احتمال دارد با دفاع خوب به جزای نقدی تبدیل شود و حساب را درخواست دهید رفع مسدودی صورت گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورتی که بار اولتان باشد و بتوانید به خوبی از خودتان دفاع نمایید احتمال اینکه برای شما مجازات جزای نقدی در نظر گرفته شود بالاست در غیر اینصورت مجازات مقرر برای جرم قمار بازی وفق قانون حبس می باشد ،
در صورت تمکن وکیل بگیرید و یا حداقل یک لایحه دفاعیه ای که وکیل برای شما تنظیم کرده است را ارائه نمایید ،
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ظاهرا حکم محکومیت شما صادر و قطعی شده است و پرونده برای اجرای حکم ، به اجرای احکام ارسال شده است و اجراییه صادر و به شما ابلاغ خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای اینگونه پرونده معمولاً مشکل خاصی پیش نمیاد و با اخذ جریمه ممکن است مشکل حل بشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وکیل بگیرید بهتر است
امکان رفع مسدودی وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جرم قمار بازی حبس است و امکان رفع مسدودی وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر تنها یک بار مرتکب قمار و یا ورود به سایت های شرط بندی شده باشید با اعلام تعهد کتبی در دادستانی کل کشور به حساب تن از حالت مسدود خارج میشود و مجازات سنگینی هم در نظر گرفته نمی شود اما در صورت تکرار مسئولیت شما بسیار سنگین است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیزم برای بار اول شما به جزای نقدی در حق دولت محکوم میشید و تا اجرای حکم مجازات تعیینی حساب مسدودی آزاد نمیشه.وکیل هم نیاز ندارید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حکم غیابی بوده؟ واخواهی کنید پرونده در کدام شهر است. چون وضعیت رسیدگی ها متفاوت هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجازات قماربازی یک تا شش ماه زندان یا شلاق است دفاع خوب به جزای نقدی تبدیل شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مجازات قماربازی حبس کوتاه مدت است که اگر دفاع مطلوبی نمایید به جزای نقدی تبدیل میشود پس از آن درخواست رفع مسدودی حساب بانکی خود را بدهید مسلمااگر وکیل بگیرید برای شما بهتر است

سيدمرتضي  سيدخاوري لنگرودي

جناب آقای سيدمرتضي سيدخاوري لنگرودي :

اگر پرونده رفته اجرا پس حکم شماهم قاعدتا معلوم باید باشه و جواب سوالتون را گرفتید برای اجرای حکم اصولا وکیل ضروری نیست اما اگر فکر می کنید احجاف یا اشتباهی موضوعی ای حکمی صورت گرفته با وکیل ابتدا مشورت گنید و موضوع رو دقیق تر توضیح بدید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

داشتن وکیل انتخاب و تصمیم شخصی هر فردی می باشد ولی طبیعتا بودن وکیل در یک پرونده موثرتر است و در خصوص صدور نوع حکم بسته به شرایط پرونده و اوضاع و احوال ارتکابی متفاوت است و قابل پیش بینی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجازات این جرم جزای نقدی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مجازات اصلی ان یک تا شش ماه حبس و یا تا (74) ضربه شلاق است مگر انکه دادکاه از نهادهای ارفاقی استفاده کند وتبدیل به جزای نقدی یا تعلیق مجازات شود