مشاوره حقوقی رایگان - استرداد اوراق وکالتنامه سفید امضا

با سلام
برای انجام امور انحصار وراثت به وکیلی وکالت دادم و با توجه به اینکه در شهر دیگری زندگی میکنم یک وکالت کاری محضری دادم و وکیل هم از من دو سری فرم وکالتنامه و قرارداد امضا گرفت. وکالتنامه و قرارداد سفید بودن و امضا کردم. به دلایلی قصد عزل وکیل را دارم ولی نگران سوء استفاده از وکالتنامه ها هستم. تماس تلفنی گرفتم و گفتم که شما دیگه وکیل من نیستی و وکالتنامه ها یا امضاها را به آدرس من پست کن. اما بعد از تماس تلفنی من نه مدارکی ارسال کرد و نه دیگر جوابگوی تماس من هست و چند صد کیلومتر فاصله من تا دفتر ایشان. از این لحاظ نگرانم که اگر اظهارنامه ای براشون بفرستم و اعلام کنم که ایشان را عزل کردم ولی شیطنت کنند. نمونه مثال بزنم: وکالتنامه ها و قراردادها رو در اختیار وکیلی دیگه قرار بده و اون وکیل جدید نسبت به وصول وجوه موروثه اقدام کند و با پر کردن قرارداد بیست درصد را بعنوان حق العمل کسر کند و قص علی هذا. اظهارنامه من برای عزل ایشان هست و اثبات اینکه به فرد دوم وکالت نداده ام سخته. راه حل اینکه اوراقی که پیش ایشون دارم یا دسته کم امضا ذیل آنها را بگیرم چیست؟ راهی وجود دارد که در اظهارنامه ضمن عزل وکیل را ملزم به ارسال اوراق یا امضا های خودم کنم؟ تشکر و سپاس از شما

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شهروند گرامی اگر شما آنقدر به وکیل اعتماد ندارید بهتر است امور خود را خودتان انجام دهید حتما ایشان وفق وطیفه کاری امانت دار شما هستند
جهت اطمینان بیشتر اظهارنامه برای ایشان بدهید