مشاوره حقوقی رایگان - مجهول بودن پرونده

با سلام و خسته نباشید.

با سلام و صلوات بر پیامبر اعظم و خاندان مطهرش.
در چند ماه پیش شخصی به صورت شاکی شکایت کرد که همه گزارشات و متن آن دروغ، کذب، توهین و اهانت بود.
افترا و بی احترامی و اتهامات ساختگی را بر علیه اینجانب نوشتند و به کلانتری و دادگاه ارائه دادند که بعد از آن با توافق هر دو طرف این گزارش به اتمام رسید و ترک تعقیب خورد. به دادگاه ارسال گردید و تا الان از دادگاه خبری یا شماره ای جهت اطلاع به دست ما نرسید. آیا ما خود باید این موضوع را پیگیر شویم یا نه؟ میتوانیم گزارش یا مطلبی یا استشهاد نامه ای روی پرونده بگذاریم.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام با توضیحاتی که فرمودید احتمالاً پرونده مختومه و بایگانی شده است