مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. من 6 سال ازدواج کردم و همسرم خیلی من رو اذیت میکند و مدام میگوید تو را طلاق میدهم اما هیچ اقدامی نمیکند. فحاشی میکند، کتک میزند و مدام تهدید میکند. تعادل روحی ندارد.
بچه هم ندارم و 313 تا سکه مهریه من هست. یک خونه پیش خرید کردیم که به نام همسرم هست اما هنوز تحویل داده نشده و یک ماشین هم دارد.
میترسم خانه رو به نام پدر یا مادرش کند. چطوری ثابت کنم تا زمانی که مهریه ام رو اجرا میگذارم که خونه مال شوهرم که تقریبا یک میلیارد و پانصد قیمتش هست و میترسم بفهمد و برود به نام کسی دیگر بزند.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک مسکن جز مستثنیات دین است و توقیف نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید و
سپس درخواست توقیف اموال زوج را نمایید تا ..
البته یک منزل مسکونی ، جز مستثنیات می باشد ولی خودرو شخصی ، قابل توقیف می باشد