مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خودرو متواری در تصادف

سلام، وقت بخیر. دیروز یکی زده به ماشین من که پارک بوده و فرار کرده است. یک نفر اون جا بوده و پلاکش رو برداشته است. ماشین آشنا بوده و شماره اش رو پیدا کردم و به او زنگ زدم. میگوید شاهد بیار‌ و مدرک بیار‌ که‌ من زدم به پلیس گفتم اومد گزارش نوشت. حالا شکایت کنم حرف من به جایی میرسد یا نه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه خسارت سنگینه و شاهد برات شهادت بدهد و تامین دلیل داشته باشی بلی