مشاوره حقوقی رایگان - درگیری و فرار کردن متهم

سلام پدر من یک شب سر جای پارک اتومبیل با همسایه ساختمان روبرویی جر و بحث کرده و صب روز بعد به علت فحاشی همسایه با او درگیر شده و همسایه بینی او را می شکند! بعد ان روز ما با مراجعه به کلانتری و سپس دادگاه و ثبت دادخواست از همسایه شکایت کردیم! و پزشکی قانونی مبلغ دیه را تعیین کرد و دادگاه حکم جلب به ما داد! ولی هروقت برای جلب ضارب، پدرم به کلانتری رفت و با مامور آمد مرد همسایه در خانه نبود! بعدظهر و شب هم که به کلانتری رفتیم گفتند ما فقط صبح جلب انجام میدهیم! الان سه ماه از درگیری گذشته ولی هنوز هیچ چیزی معلوم نیست! و چند روزه فهمیدیم که همسایه اسباب کشی کرده و به جای نامعلومی رفته!
حتی ما الان پلاک ماشین و کد ملی و شماره موبایل ضارب رو میدونیم ولی نمیدونیم واقعا باید چکار کنیم؟

ازتون میخوام راهنمایی کنید و این که چکار کنیم ما و چطوری سریعتر پرونده رو تموم کنیم؟ ایا وکیل بگیریم برای پرونده روندش سریعتر اجرا میشه؟

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
چنانچه شماره پلاک بنام خود ضارب باشد میتوانید با اعلام به اجرای احکام نسبت به توقیف آن اقدام کنید و جهت جلب خود ضارب نیز تقاضای جلب سیار کنید تا هرجا اونو پیدا کردید جلب کنید
سپاس

یک وکیل

اگر مشکل شما پرداخت دیه بواسطه ایشان هست بهتره تقاضای توقیف خودرو و خط موبایلشون بدید و همینطور تقاضای جلب سیار کنید