مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام و خسته نباشید
بنده چند سال پیش درگیر بیماری سرطان بودم و تمام مخارج عملها و شیمی درمانی رو برادرم بر عهده داشت. سال 95 به صورت دست‌نوشته یک منزل سه طبقه ارث پدری که متعلق به سه برادر و اینجانب بود و در یک طبقه آن سکونت داشتم رو به برادرم به جای مخارج واگذار کردم. با خانمم بحث داشتیم و قصد جدایی، ایشون رفت مهریه رو اجرا گذاشت دادگاه دستنوشته ما رو قبول نکرد و ملک توقیف شد سپس از طریق مستثنیات دین پارسال ملک رو آزاد کردیم، به علت اینکه ملک اوقافی هست و سند ندارد در دفترخانه رسمی وکالت قطعی و بلاعزل به نام برادرم زدم الان بعد از یکسال دومرتبه خانمم رفته ملک رو توقیف کرده و فرستادند برای کارشناسی، که من از کل مشاعات و طبقات سهم دارم، رفتم گفتم من نسبت به طبقه ای که زندگی میکردم سهمم رو برداشتم و با دخترم در آن زندگی میکنم و جزء مستثنیات دین منه ولی قاضی قبول نکرده و حکم قبلی رو نقض کرده،
خواهشا بفرمایید من چکار باید بکنم؟ و در صورت مزایده من و دخترم چطور باید زندگی کنیم؟....

پاسخ ها :

وحید معظم اسلاملو

جناب آقای وحید معظم اسلاملو :

اگر خانه به برادرتان منتقل شده و دادگاه دستور توقیف داده شکایت از عملیات اجرایی بر عهده برادرتان است البته این مطلب که بار قبلی ادعای مستثنیات کرده اید درحالیکه به برادرتان فروخته بودید به ضرر شماست