مشاوره حقوقی رایگان - دیه پارگی رباط صلیبی و مینیسک چقده؟

من برج 8 تصادف کردم و مینیسک و رباط پام پاره شده میخواستم بدونم دیه اش چقده؟
و اینکه پزشکی قانونی برام زده ده درصد میخوام پرونده ام رو دوباره به جریان بندازم چیکار کنم ؟
ممنونم

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
دقیقا مشخص نمیشه که چقدر هست و این امر نسبت به ضرب دیدگی شما محقق میشه و اگر نظریه پزشکی قانونی رو قبول نداشتید باید به این امر اعتراض میکردین و الان دیه شما ده درصد اعلام شده که سال پیش 33 میلیون تومان میشد و امسال 44 میلیون میباشد