مشاوره حقوقی رایگان - جرم سرقت های متعدد و قدرت نمایی با چاقو

سلام ببخشید من همسرم به جرم سرقت های متعدد و قدرت نمایی با چاقو و تهدید و تمرد نسبت به مامور الان مدت 7 ماه است که بازداشت است و قاضی هنوز رای صادر نکرده است میخواهم بدانم حبس ایشان چه قدر است؟
درضمن اگر تسلیم به رای بدهیم و رضایت شاکی را بگیریم چقدر طول میکشد حبس ایشان کم شود؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام همسر شما به مجازات همه جرایم محکوم و لکن مجازات اشد اجرا خواهد شد و اگر رضایت اخذ شود قبل از محکومیت موجب تخفیف مجازت و بعد از محکومیت می تواند از دادگاه تقاضای تخفیف در مجازات نماید و اگر نسبت به رای بدوی تسلیم شود و ازحق تجدیدنظر خواهی انصراف دهد این انصراف موجب کسر یک چهارم از مجازات خواهد بود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مدتی که محکوم قبل ازمحکومیت دربازداشت بوده درمدت حبس محاسبه میشود