مشاوره حقوقی رایگان - چک و سفته بابت ضمانت کاری

با عرض سلام بابت قرارداد کاری روی تاکسی فرودگاه ... به مدت دو سال قرارداد کاری امضا کردم که اصل این قرارداد را هیچ وقت به من تحویل ندادند ولی بابت این قرارداد 120 میلیون تومان چک و سفته از من نگهداری کردند و این قضیه مربوط به قبل از کرونا است و با توجه به شرایط بعد از کرونا و نیمه تعطیل و یا تمام تعطیل شدن فرودگاه ... عملا این قرارداد کاری اجرا نشد به واسطه نبود مسافر برای من تاکسی دار ولی بعد از نزدیک به یک سال از اون شرکت فرودگاهی به من تماس گرفتند که من باید تمام و کمال کمیسیون سرویسهای انجام نشده رو هم که ماهانه یک میلیون تومن هست به این شرکت پرداخت بکنم وگرنه چک و سفته های من رو به اجرا می گذارند از آنجا که من در یک سال و دو ماه گذشته هیچ سرویس فرودگاهی انجام نداده‌ام و عملاً کارکرد من صفر هست لطفاً من رو راهنمایی بفرمایید که چه جوری می تونم احقاق حق بکنم و چک و سفته هایی که هیچ رسیدی بابتش ندارم رو از اینا پس بگیرم و من حتی راضی شدم بابت کار انجام نشده در فرودگاه رقمی رو تعاملی و تفاهمی بهشون پرداخت بکنم فقط بابت اینکه بتونم چکم رو پس بگیرم ولی این شرکت خصوصی تاکسیرانی فرودگاهی تمام و کمال پرداخت کمیسیون کار انجام نشده رو از من درخواست میکنه لطفاً من رو راهنمایی بفرمایید که در صورت به اجرا گذاشتن چک و سفته های ضمانت من چه اتفاقی برای من میوفته و من را راهنمایی کنید که چه کاری بکنم ممنونم از شما

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

با سلام
بهتر است که شما دادخواستی مبنی بر استرداد لاشه چک یا سفته بر علیه ان شرکت مذکور بدهید