مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کیفری یا حقوقی؟

با سلام و احترام
فروشنده ای زمینی را که طی دادگاه بدوی، بدون راه تشخیص داده شده (حکم مسدود شدن درب ورود صادر شده) و طی رای اجرای احکام بدون مشکل تشخیص داده شده را به اینجانب فروخته است و هم اکنون طی رای تجدید نظر، مجددا بدون راه ورود (حکم مسدود شدن درب) تشخیص داده شده. ما مبلغی به شخص شاکی بابت حق عبور و مرور پرداخت کردیم، آیا میتوانیم از فروشنده شکایت کلاهبرداری از طریق فروش مال غیر (منظور راه ورود متعلق به شخص دیگریست) مطرح کرد یا دادخواست مطالبه وجه میبایست مطرح نمود.
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

موضوع کلاهبرداری نیست زیرا عملیات متقلبانه ای صورت نگرفته است. دادخواست مطالبه وجه بدهید