مشاوره حقوقی رایگان - علت باز نشدن اطلاعات پرونده در حساب ثنا چیست

سلام
با احترام به عرض می رسانم که امروز اقدام ورود به حساب خود در سامانه ثنا نمودم
پرونده ای مشکوک برای من ثبت شده که برای من مراحل پیگیری وبقیه مراحل ان باز نمیشود و 18 رقمی میباشد و یازده رقم ان ........ میباشد خواستم بدونم برای من چرا ثبت شده و باز نمیشود و چرا 18رقم است و 16تایی نیست
باتشکر از جواب

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

ممکن است مشکل سرور یا اینترنت باشد.
اگر خود ابلاغ باز میشود ولی پیوستها باز نمیشود برای گرفتن پیوستها و شماره بایگانی به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید.
درخواست دادخواست و ضمائم را از دفتر بکنید.میتوانید پرونده را هم مطالعه کنید.
حتما رمز پرونده را بگیریدتا بتوانید جریان پرونده را در سایت عدل ایران ببینید.