مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تضمینی بودن چک حامل

با سلام بنده در سال 95 چک به مبلغ 200 میلیون به یه نفر دادم بدون تاریخ و حامل و با هم تبادل تجاری داشتیم و در ته چک قید کردم همان موقع بابت ضمانت خرید و فاکتورهای ایشون موجوده و صورتحساب که دستخط خوشان داخلش هست موجوده که تسویه حساب کردم و شاهدم دارم. و چکهای سریال قبل و بعد آن نیز پاس شده. حالا تاریخ زده چکو و برگشت زده و شکایت کرده. آیا قابل اثبات به تضمینی بودن هست یا خیر ؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام اگر اثبات کنید این چک تضمینی بوده شکایت کیفری نمی توانند مطرح کنند