مشاوره حقوقی رایگان - عفو

آیا به کسی که قبلا 6 ماه از حکمش را کشیده و بعد از نهایی شدن حکم خود معرف شده و به زندان رفته و رضایت شاکی نباشه روی پرونده آیا عفو تعلق میگیرد و آیا رضایت شاکی روی پرونده تاثیر دارد چون مبلغ تعیین شده در حق شاکی 2400 که 700تومنش ریخته شده در حقش و حکم دولتیش یه 10سال و یه 3سال زدن و گفتن اشدش قابل اجراست ولی شاکی میگوید 20 میلیون بده.

پاسخ ها :

وليد عامري

جناب آقای وليد عامري:

سلام..درصورتی که رضایت شاکی نداشته باشید یا حق وحقوق شاکی طبق قانون پرداخت نکنید تخفیف عفو تعلق نمیگیره