مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از تامین احتماعی

باسلام
احتراما اینجانب م.م با 20 سال سابق کاری و با پرداخت بدون وقفه حق بیمه به دلایلی از محل کار خود جدا و پس از تشکیل پرونده در سازمان بیمه مشمول دریافت بیمه بیکاری شدم که یک روز یک نفر از یکی از کارگزاریهای بیمه با من تماس گرفته و اعلام کرد که پایان وقت اداری به دفتر ما مراجعه کن و من رفتم انجا اعلام کرد که شما در چندین سال قبل عضو یک شرکت بوده اید و با تهدید هدف یافته
و اموزش دیده اعلام کرد اگر این متنی را که من می گویم ننویسی من 20 سال سابقه بیمه شما را می سوزانم و شما را در لیست سیاه سازمان بیمه قرار می دهم و فردا ساعت 7 صبح با مسئولین بیمه جلسه داریم و باید بنویسی که من در این شرکت مشغول به کار می باشم و ناچارا و به علت اینکه سابقه بیمه من را از بین نبرد متن اعلام ایشان را نوشتم
و ایشان به همین دلیل بیمه بیکاری من را قطع کردند
لازم به ذکر است شرکت فوق به هیچ عنوان هیج فعالیتی تا به امروز نداشته است .
خواهشمندم با توجه به موارد بالا اعلام فرمایید چگونه می توانم از سازمان و شخص فوق شکایت نماییم
سپاس از کمک شما

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

درود بر شما این موضوع چه ضرری به شما رسانده ایا صرفاً بیمه بیکاری قطع شده یا اینکه سابقه شما دچار ایراد شده