مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

سلام بنده 19 سال سن دارم 18 سالم که بود وارد منزل یکی از اقوام شدم یه بحثی شد زنگ زدن پلیس 110 اومد روی اوپن 70 گرم مواد مخدر بود مامور متوجه اون شد من و پسر اون خونه رو بردن کلانتری دو روز بازداشت بودیم
بعد مارو بردن اگاهی برای انگشت نگاری برای سابقه هردوی ما هیچ سابقه ای قبلا نداشتیم و اولین بار بود که انگشت میگرفتن ازمون
بعد بردن دادگاه دادگاه هیچ جریمه ای نکرد مارو ازاد کرد فقط 6 ماه تعلیقی زد بهمون الان میخام وارد خلبانی مسافربری بشم جز اونم هیچ کاری هیچوقت نکردم بهم گفتن برو سوپیشینه بیار بنظرتون سوپیشینه دارم یکی راهنماییم کنه لطفا خواهشا خیلی از لحاظ روحی بهم ریخته هسم نمیدونم دارم یا ندارم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
درصورتیکه در مدت تعلیق مجازات ،مرتکب جرمی نشده باشید ،از سوابق کیفری شما حذف و فاقد سابقه کیفری تلقی میشوید .
موفق باشید