مشاوره حقوقی رایگان - حل اختلاف

سلام و تحیت و اعیاد بر شما مبارک
از بانک ... ... 45 میلیون تومان وام گرفتم که تاکنون 51 میلیون تومان (بیش از اصل وام) را پرداخت نموده ام و کل بدهی وام با لحاظ اقساط نرسیده هم اکنون33 میلیون تومان میباشد و هم اکنون 13 میلیون تومان قسط عقب افتاده دارم بانک ... ... علی الظاهر بدلیل اینکه مجوز از بانک مرکزی نداشته است چنین رویه ای را در پیش گرفته است که به شورای حل اختلاف شکایت میکند و رفته علیه من دو شکایت کرده یکی به مبلغ 20 میلیون تومان و دیگری به مبلغ 15 میلیون تومان که پرونده به شورای حل اختلاف برود چون اگر به دادگاه شکایت میکرد علی الظاهر بدلیل عدم مجوز بانکی به مشکل میخورند باتوجه به رکود در کاسبی ها و اینکه سود 28 درصدی بانک از من گرفته است و من هم مشکلات مالی دارم البته هزینه هردو دادخواست را به بدهی وامم اضافه کردند اما فعلا یک شکایت را در شورا نوبت زدند و دیگری هنوز نوبت نخورده است آیا راهکاری دارد که بتوانم از خودم دفاع کنم ؟ آیا از ماده 84 میشود استفاده کرد ؟ ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. اگر هر دو دادخواست هم اکنون در شورا مطرح است اعلام کنید تا تجمیع شده و به دادگاه برود