مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات فرزند

با سلام فرزندی 8ساله دارم که پدرش تا سه سال برای ملاقات فرزند آخر هفته ها بمدت 12ساعت بچه رو ملاقات میکرد من حضانت فرزندم را تا 18سالگی گرفته ام، پدر فرزندم دو سال پیش به علت بدهی که به پدرم داشت غیب شد و به دیدن فرزندم نیامد و نفقه فرزندم را نداد بعد از دو سال که بدهی اش پرداخت شد دوباره اومده و خواهان ملاقات فرزندم میباشد، اما فرزندم هیچ حسی به او ندارد و تمایلی برای دیدن او ندارد من بدون اجازه دادگاه فرزندم را به اون نشان ندادم، سوالم این است که آیا بعد دو سال غیبت میتواند راحت بدون پرداخت هیچ نفقه فرزندم را ببیند در ضمن این آقا هیچ مکان مشخصی ندارد و مجهول المکان است.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بله حق ملاقات فرزند در صورت حضانت یکی از پدر و یا مادر حق طرف مقابل است و ربطی به غیبت و اینها هم ندارد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله باید ملاقات صورت گیرد ندادن تفرقه و غیبت ایشان مانع از ملاقات او نمیشود