مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت درخت

سلام. آیا بعد از اثبات مالکیت مشاعی به نفع خواهان اشجار غرس شده توسط خوانده نیز شامل اثبات مالکیت مشاعی میشود یا خوانده میتواند ادعای مالکیت درختان کاشته شده توسط خودش را داشته باشد؟ با سپاس.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. مالکیت اشجار با عرصه متفاوت است. در صورتی که در حکم دادگاه مشیت به اشجار اظهار نظر نشده باشد مدعی باید مالکیت را ثابت کند.