مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام، ایا زوجه میتواند مهریه ای را که روی ان توافق شده و اقساط را زوج پرداخت میکند ولی درصورت نپرداختن اقساط میتواند زوجه اموال را توقیف کند مثلا ماشین را توقیف کند اگر یک ماشین زوجه داشته باشد میتواند ان را توقیف کند و ایا راهی برای رفع توقیف وجود دارد؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

بعد از صدور حکم اعسار و پرداخت به نحو تقسیط اگر مالی شناسایی شود قابل توقیف است
واگر قبلا توافق شده به نحو تقسیط و گزارش اصلاحی صادر شده و مانند این توقیف بعدی سایر اموال صحیح نیست

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

بله تمام اینکارههارامیتواند اتجام وراهی جزءپرداخت ندارید تارفع توقیف شود.