مشاوره حقوقی رایگان - اتباع خارجی

سلام من یک پسر 21 ساله هستم 2 ساله که با یک دختر خانوم اتباع افغان دوست هستم خیلی همدیگر رو دوست داریم و خانواده دختر از این موضوع اطلاع ندارند و با رابطه دوستی مشکل دارند همچنین با ازدواج دخترشون با یک فرد ایرانی مشکل دارند و نمی پذیرند ، خانواده خودم
از این موضوع باخبرند و اون ها هم مخالفت میکنند و میگن با تبار افغان وصلت نمی کنیم
سطح خانوادگی هامون با هم برابره از همه لحاظ و خودمون هم خیلی به هم علاقه داریم و دوست داریم آینده و زندگیمون رو با هم بسازیم از طرفی دوست نداریم بدون رضایت خانواده هامون کاری کنیم لطفا راهنمایم کنید واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
ازدواج با خانم تبعه خارجی نیاز به موافقت دولتی ندارد و از نظر قانونی منعی ندارد اما از آنجا که ازدواج دختر باکره باید با اجازه پدرش باشد ،باید قبل از ازدواج موافقت پدرش را اخذ کنید ، اگر پدرش بدون دلیل موجه از صدور اجازه ازدواج امتناع کند میتواند با معرفی کامل مردی که قصد ازدواج با وی را دارد و شغل و میزان درآمد وی ، از دادگاه تقاضای صدور حکم ازدواج بدون اذن ولی شرعی بدهد و دادگاه درصورتیکه احراز نماید که شما از نظر شغلی و مالی و اخلاقی صلاحیت دارید و پدر زوجه بدون دلیل اجازه ازدواج نمیدهد ،مجوز ازدواج بدون اجازه ولی شرعی را صادر خواهد کرد .
مساله اخذ رضایت خانواده شما و آن دختر افغانی مساله ای شخصی و خارج از دایره اظهارنظر حقوقی است .
موفق باشید