مشاوره حقوقی رایگان - دیه حادثه حین کار

سلام
بنده در حین کار در یک شرکت در حال احداث دچار حادثه شدم و روده و کبدم پاره شد و جراحی شد و استخوان لگنم ترک خورد و انگشت شصت پام شکست و دوتا دنده های راستم شکست حالا بیمه برای من مبلغ 44میلیون و ششصد بریده ؟ من شکایت نکردم سوالم اینه آیا بیمه همه مبلغ رو میده یا خود کارفرما هم باید مبلغی بده اگه بیشتر بهم تعلق میگیره من شکایت کنم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
دیه باید بر اساس میزان جراحات وارده تعیین و پرداخت گردد ، اگر مبلغ پرداختی دیه ،کمتر از دیه جراحات وارده باشد ،کارفرما مکلف است مازاد آن را بپردازد .
موفق باشید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

معمولا بیمه کل مبلغ دیه را که پزشک قانونی تعین نموده بدون رای دادگاه پرداخت می کند