مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام خسته نباشید
چند سال پیش طی رای قطعی دادگاه محکوم به پرداخت 63 میلیون دیه به کارگر ساختمان شدم
قسمتی از دیه را بیمه به صندوق واریز کرد
الباقی مبلغ 17 میلیون را خودم باید پرداخت کنم خواستم توافقی حل کنم ولی وکیل شاکی کنار نیامد 2 بار درخواست اعسار دادم قاضی رد کرد حدود 2 سال است که پیگیر پرونده نیستم از شاکی یا وکیلش هم خبری نیست نه احضاریه و نه اخطار هیچ چیز از طرف دادگاه برایم نیامده
سوال اینکه مبلغ باقیمانده به روز محاسبه و دریافت میشود و اینکه اگر شاکی مبلغ واریز شده به صندوق را برداشت کرده باشد تاثیری بر پرونده دارد یا نه ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

باتوجه به اینکه بخشی از مبلغ دره توسط بیمه پرداخت شده

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

باتوجه به اینکه بخشی از مبلغ دیه توسط بیمه پرداخت شده الباقی آن در صورت اینکه از مهلت قانونی گذشته باشد از شما با جریمه تاخیر وصول میگردد