مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان واریز دیه حادثه حین کار پس از رای قطعی

سلام وقت بخیر
بنده سال 99 یک حادثه حین کار داشتم که با هزار بدبختی ماه گذشته سرانجام رای قطعی گرفتم و پرونده های بیمه رو تکمیل کردم و حساب شرکت رو از طریق اجرای احکام بستیم و همه ی مراحل انجام شده.با فشار و پیگیری خود شرکت،همه ی مدارک به وکیل شرکت تحویل داده شد برای پرداخت دیه و ارسال مدارک به بیمه.توی نامه نوشته بود ظرف 15 روز دیه پرداخت بشه.حدودا 12 روز از این موضوع گذشته و هنوز واریز نشده در حالی که خودشون گفتن زودتر ممکنه واریز بشه اما دیرتر نمیشه.میدونم هنوز سه روز وقت هست،ولی با خوندن سوالات مردم حس میکنم ممکنه من هم تا مدت زیادی معطل بشم.در صورتی که نتونم حضوری پیگیری کنم باید چکار کنم؟هنوز هم از من امضا و رضایت نامه نگرفتن،درصورتی که قرار بود تماس بگیرن