مشاوره حقوقی رایگان - سیلی خوردن جلوی دوربین دادسرای انقلاب و شنیدن توهین مکرر

با عرض سلام و وقت بخیر من پیش از عید شب 4 شنبه سوری با یک دوستی بدلیل سلب آسایش و پس از اون فحاشی درگیر شدم که خوب ما رفتیم کلانتری و پزشکی قانونی و در پایان هم دادسرا که چون دیه یکسان بود جفتمون رضایت دادیم اما پیش از رضایت ، زمانی که من و اون شخص دستبند به دست داشتیم یکی از آشناهای اون فرد به من نزدیک شد و یک سیلی به صورتم زد و بعد هم گفتند که هر جای تهران من رو ببینن بهم تجاوز میکنن همه اینها هم مطمعنا در دوربین دادسرای انقلاب ( سمت مجیدیه ) ضبط شده است اما چون من تحت نظر اون دو سرباز بودم اون سرباز من رو به شدت تهدید کردن و گفتن اگر شکایت کنم چون برای اون سرباز دردسر میشه نمیگذاره که آب خوش از گلوم پایین بره منم چون دم عید بود و دیگه نمیخواستم دنبال دردسر باشم بیخیالش شدم!! الان چند وقتیه که اعضای این خانواده هر موقع بنده رو در کوچه و خیابان میبینند شروع به ناسزا گویی به خانواده ام میکنند و زمانی هم اینکار را انجام میدهند که هیچکسی در کوچه نیست و من شاهدی ندارم !! پرسش من اینست باتوجه به اینکه من دستبند به دستم بوده ایشان به من سیلی زده و مرا تهدید به تجاوز کرده است و از سویی این دوستان تنها زمانی که من تنها هستم برایم مزاحمت ایجاد کرده و به خانواده ام فحاشی میکنند من چه بکنم ؟؟ آیا با فیلم گرفتن از قذف آنها قانون حق را به من میدهد؟
یا باتوجه به اینکه حدود یک ماه از سیلی خوردن من در زمانی که متهم بوده و دستبند به دست داشتم اما این اتفاق بوسیله دوربین دادسرای انقلاب ضبط شده است من همچنان میتوانم شکایت کنم ؟؟ یا بهتر است کلا بیخیال شوم و اجازه دهم همچنان به من و خانواده ام بی احترامی کنند ؟ زیرا محال است آنها زمانی ناسزا بگویند که کس دیگری به جز من هم آنجا باشد. اصلا برای شکایت تهمت به زنا نیازی به شاهد است ؟؟ من بسیار ممنون میشم من رو راهنمایی کنید چون واقعا نمیدونم چیکار کنم و از سویی کسی که به من تهمت زنازادگی میزند سن بسیار بالایی دارد و من نمیخواهم با او درگیر شوم.
سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از تعریف شما معلومه طرف های شما شرور هستن پس بهتره خود را از مسیر آنها دور کنی.