مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی و حقوق

با سلام من رو از تهران فرستادن به یک نیروگاه شخصی در 20 کیلومتری زنجان و در اینجا تمام وقت مشغول بکارم یعنی در ماه یک ساعت هم تعطیل نیستم باید گوش بزنگ باشم تا مشکلی پیش اومد برطرف کنم دو سوال دارم یکی اینکه حقوق این نوع کار هم میتواند همان حداقل حقوق باشه و دیگه اینکه مرخصی من در ماه چند روزه نه تعطیلی دارم نه استراحت
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام قطعا مبنای محاسبه حقوق شما بلحاظ شرایط کار متفاوت باید باشد