مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت از دستگاه دولتی

بنده برای استخدام از اداره کل شکایت کرده و حکم دیوان عدالت خرداد 99 صادر شد ، اداره کل طرف شکایت اردیبهشت 1400 بنده را استخدام کردند
آیا میتوان از آن اداره به علت یکسال تاخیر در استخدام بابت ضررهای مالی شکایت کرد؟
باید به کجا شکایت کرد
ممنون

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

دادگاه عمومی.
اگر شخص خاصی مانع شده‌ و از تکلیف قانونی سرباز زده شکایت کیفری به دادسرای کارکنان دولت شکایت فرمایید.در شهرستانها از دادسرا جدا نیست.