مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در استخدام

باسلام؛
از طریق آزمون استخدامی فراگیر نهم در جهاد کشاورزی قبول شدم.مراحل مصاحبه و گزینش هم تمام شده.کد استخدامی هم برام برج 6 صادر شده و همچنین طب کار هم انجام دادم.الان سازمان میگه بودجه نداریم و باید تا اخر سال یعنی برج 12 صبر کنید برای شروع به کار.
این در حالی است که استان های دیگر شروع به کار کردن و همچنین طبق ماده 18 سازمان اداری و استخدامی باید حداکثر 1 ماه بعد از صدور کد استخدامی شروع بکار کنم.
سازمان جهاد کشاورزی میگه بودجه نداریم تا اخر سال یعنی 6 ماه تاخیر، آن هم شفاهی گفتن و ممکنه تا سال بعد هم طول بکشه.
به نظر وکلای بزرگوار تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید منتظر بمانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید