مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در استخدام

باسلام،
از طریق آزمون فراگیر نهم استخدامی در سازمان جهاد کشاورزی قبول شدیم و مراحل مصاحبه و گزینش و طب کار انجام گرفته و کد مستخدمی هم برج 6 امسال 1402 صادر شده.الان جهاد کشاورزی میگه باید تا برج 12 امسال صبر کنید به دلیل کمبود اعتبار و بودجه.
این در حالی است که استان های دیگر شروع بکار کردن و ردیف بودجه ازمون های استخدامی تعیین میشه و بعد آزمون برگزار میشه.همچنین طبق ماده 18 سازمان اداری استخدامی سازمان موظف است حداکثر ظرف مدت 1 ماه بعد از صدور کد استخدامی حکم کارگزینی صادر کنه و پذیرفته شدگان شروع به کار کنند. سازمان برنامه و بودجه استان هم رفتیم اونها هم مکتوب نامه زدن به جهاد کشاورزی و گفتن ما بودجه قبول شدگان را دادین بهتون.
لطفا راهنمایی کنید چکار میشه کرد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال حقوقی نیست و در زمره پرسش‌های غیرحقوقی قرار دارد‌.