مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

باسلام
ضمن تشکر از وکلا و کارشناسان محترم سایت دادراه، علی الظاهر در سندهای ازدواج هیچ گونه اشاره مستقیمی به اجرت المثل نشده است. حال اگر زن در دستنوشته ای با اثر انگشت تعهدات مالی ((مندرج در عقدنامه)) را از ذمه مرد ابراء کند آیا به فرض صحت دستنوشته شامل اجرت المثل نیز خواهد بود؟
البته همانطور که استحضار دارید در قسمتی از سند ازدواج بصورت پیش فرض به ((حقوق واجبه زن)) اشاره شده است. آیا این عبارت به اجرت المثل هم دلالت دارد؟