مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام
ما در سال 92 ملکی را به طور وکالتی از خانمی که ایران ساکن نبودن خریدیم با سند رسمی و کد رهگیری و هشت سال هست که تو همین خونه ساکن هستیم. در این ده سال وام بانکی خونه رو تسویه کردیم و پارسال پارکینگ همسایه رو به طور رسمی و ثبت دفترخونه و اداره ثبت خریدیم و باز هم به سند اضافه کردیم. بعد از خرید پارکینگ و بعد 10 سال، سال قبل اقایی تماس گرفتن و ادعا کردن این خونه مال ایشون هست. و ماجرا از این قرار بود که این اقا مبایعه نامه با تاریخ مقدم به سند رسمی ما داشتن و و قبل از ما یک سوم از پول خونه را به همون اقایی که خانه رو به ما وکالتی فروختن داده بودن. شایان ذکر است که اقایی که وکالت برای فروش خانه از فروشنده داشت با این اقای خریدار دوست و شریک هستن و الان به مشکل خوردن و اقای خریدار این شکایت رو مطرح کردن. و خلاصه اینکه دادگاه بعد از تجدید نظر رای قطعی به نفع اقای خریدار دادن و فروشنده که ایران نیستن رو محکوم به یکسال حبس تعزیری و رد مال و 200 میلیون تومان خسارت دولت کردن.
من میخواستم بپرسم تکلیف ما چی میشه . وقتی وام این خونه رو تسویه کردیم پارکینگ خریدیم و هیچ وقت هیچ شکایتی روی سند این خونه نبود از کجا باید متوجه میشدیم.
الان اقایی که وکالت داشتن و خونه رو به ما فروختن بعد از حکم نهایی گم و گور شدن.
ایا واقعا این قانون که سند مبایعه مقدم میتواند سند رسمی موخر رو باطل کند بهترین بستر رو برای کلاهبرداری فراهم نمیکنه!؟
ما الان چکار میتونیم بکنیم و تکلیفمان چه میشود. هر روزی ممکن است یک نفر با یه مبایعه نامه ادعای مالکیت کند!!! ببخشید طولانی شد ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
متاسف هستم که این اتفاق افتاده است اما ابطال سند با مبایعه نامه چیزی نیست که هر روز اتفاق بیوفتد.
خریدار اول احتمالاً با حکم دادگاه کیفری نسبت به ابطال سند شما اقدام می کنند.
فروشنده هم موظف است پول شما را به همراه کلیه خسارات مسترد نماید.
اگر فروشنده و وکیل ایشان در دسترس نباشند کار شما مشکل خواهد شد.