مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از سیم‌کارت

سلام ساعت 23/30 دقیقه شب یک نفر غریبه کنار خودم با گوشی من به یه جایی زنگ زد و فردا همان شماره ای که فرد غریبه به آن زنگ زده بود با من تماس گرفت و گفت که آبگرمکن منو اومدن بردن و با این شماره با من هماهنگ کرده بودند و گفت که من میرم بر علیه این شماره تلفن و شماره پلاک آن خودرو سارق شکایت میکنم. آیا من این وسط مقصرم ؟ چکار کنم

پاسخ ها :

سوء استفاده از سیم کارت ارتکاب جرم با سیم کارت دیگری سیم کارت