مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک پی در پی

با سلام
بنده کارمند اداره هستم و یک مینی بوس برای اداره خریداری کرده ایم
از انجایی که مدارک برای تعویض پلاک بنام شرکت ثبت شده ادارمون محیا نبود به ناچار به نام شخصی تعویض پلاک کردیم
و الان مدارک شرکت آمادست و میخاهیم بعد گذشت بیست روز دوباره برای شرکت تعویض پلاک کنیم
سوال اول ایا محدودیت زمانی وجود دارد برای تعویض پلاک دوم بعد بیست روز؟
سوال دوم.وقتی ماشینی بنام شرکت قرار است تعویض پلاک بشود ایا وکالت از طرف فروشنده به اسم شرکت داده شود یا شخصی بنمایندگی شرکت؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بنمایندگی شخصی از طرف شرکت

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام منعی جهت تعویض پلاک نداردبرای سوال دوم شخصی که پلاک به نامشه میتواند سخصا به نام شرکت بزنه کهنماینده شرکت از طرف شرکت امضا میزنه یاوکالت بده به شرکت که نماینده شرکت اسناد راامضا میزنه.