مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانک

سلام - من به واسطه یکی از دوستانم ضامن وام بانکی شخصی شده ام که تا حالا ندیدمش و نمیشناسمش. در واقع وام گیرنده هیچ صحبتی با من در مورد ضمانت بانک با من نکرده است و بنده فقط به همراه واسطه به بانک مراجعه کردم و برگه های ضمانت را امضا کردم. وام گیرنده 30 درصد وام را پرداخت نکرده است و بانک با برداشت از حساب من وام را تسویه کرد. با توجه به اینکه من هیچگونه چک یا سفته ای از وام گیرنده نگرفته ام و ایشان را نمیشناسم آیا من می توانم از وام گیرنده شکایت کنم و مبلغ کم شده را مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

مهشيد  مهرابيان

مهشيد مهرابيان :

استان :

سلام مدارک پرداختی خودرا که شامل پرینتهای حساب وبرداشت رااز بانک ممهر به مهر بانک بگیرید ودادخواست مطالبه وجه حقوقی علیه وام گیرنده بدین .