مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام... من بعد یک سال زندگی مشترک با شوهرم نساخته و میخوام جداشم. بابت مهریمم میخوام ماشینشو فعلا توقیف کنم اما هنوز نه سندی بنامشه نه پلاکی. فقط قولنامه دستی داره. آیا میشه جلوشو گرفت یانه؟؟ ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام خیر درصورتی که سند بنامش نباشه قابل توقیف نیست

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام خیر از طریق اجرای ثبت صرفا اموالی که بنام بدهکار می باشد قابل بازداشت می باشد لیکن از طریق دادگاه پس ازصدور حکم وصدور اجرائیه وبا ارائه سند عادی می توان اموالی را که در ید بدهکاراست توقیف نمود.