مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین مهریه

همسر بنده بعد از به اجرا گذاشتن مهریه توسط من .. یک باغ داشتیم که همه از وجود اون آگاه بودن و شاهد هم برای اینکه ما این باغ را داشتیم زیاد دارم .. این باغ دارای سند رسمی نبود و یک توافق نامه بین شوهرم و فروشنده که دایی شوهرم بود داشت .. ایشان قولنامه را صوری به نام مادرش زده و به فروش رسانده و برادرانش هم زیر آن را امضا کرده اند و الان میگوید که این سهمیه ارث مادرم بود و من فقط روی آن کار میکردم .. در صورتیکه ما این را از دایی شوهرم در قبال پرداخت پول خریدیم و حتی همین دایی شوهرم هم که فروشنده بود انکار میکند و میگوید باغ از خواهرم بود . آیابا توجه به این شرایط من میتوانم شکایت فرار از دین بکنم .. درضمن در پرونده اعسار مهریه یکی از شهود خود شوهرم اقرار کرده که شوهرم این باغ را داشته و قسم هم خورده است. و من هم میتوانم چندین شاهد معرفی کنم . اگر میتوانم چه دلایلی را باید ضمیمه کنم و درصورت اثبات چه مجازاتی دارند ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است حضوری مدارک خود را به وکیل نشان دهید

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
جنبه کیفری منتفی است شاید فقط بتوانید ابطال مبایعه نامه را بخواهید.اون هم تحت شرایطی

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
بله میتوانید شکایت فرار از دین و هم ابطال معامله انجام شده را بخواهید
در شکایت فرار از دین استشهادیه و اگر از قرارداد خریدتون دارید و همچنین شهدت فردی که در اعسار بیان داشته که باغ مال همسرتون هست
مجازات زندان هم داره ولی شعبه رسیدگی مهم هست و ممکن است به جریمه تبدیل بشه