مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کابینت کار

با کابینت کار صحبت کردیم قرار شد یک هفته ای کارمون رو انجام بده با گذشت 3ماه نه تنها کاری نکرد کلی خرابکاری به بار آورد و جواب نمیداد شکایت کردیم بازرسی که اومد دید حرفهامون رو تایید کرد و گفت که طبق روال قانونی همون کابینت کار باید بیاد کارش رو کامل کنه و خرابکاری رو رفع کنه بنده به بازرس گفتم اگر اون آقا توانایی انجامش رو داشت که من شکایت نمیکردم ازشون حالا بازرسی میگه هزینه رو باید پرداخت کنید تا اون آقا بیاد و پیگیری کنند الان سوال من اینه درسته من هم هزینه بازرسی بدم هم اون کابینت کاره بیاد باز خونه منو خراب کنه؟ چه قانونیه اخه؟ دیگه اقدامی نکردیم وجهی هم پرداخت نکردیم چون داریم تو این خونه زندگی میکنیم میتونیم کابینت کار دیگری رو بیاریم؟؟

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

ایا قراردادی با کابینت کار داشته اید؟

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله قانونی است
ولی شما هم می توانید مطالبه هزینه دادرسی و هزینه کارشناس و خسارات را مطرح نمایید