مشاوره حقوقی رایگان - اقاله پیش فروش آپارتمان

با سلام خدمت اساتید گرامی

در سال 88 من از شرکتی در تبریز اپارتمانی پیش خرید کردم و مبلغی به عنوان پیش پرداخت به حساب شرکت واریز کردم و مابقی قرار شد قسطی واریز کنم که طی چند فقره چک بود. بعدا شرکت اعلام کرد که مدیر عامل اختلاس کرده و دیگر شرکت قادر به ادامه پروژه نیست و اعضاء که در حدود 150 نفر بودند را گرد هم آورده و بعد از کلی بحث و مشاجره اقاله نامه ای نوشت و به امضاء اعضاء رساند که زمین را فروخته و پول اعضاء را برگرداند. از آن زمان که زمین را نفروخته و هر زمان با مراجعه به شرکت اظهار عدم فروش زمین را دارد و بعضی از اعضاء توانسند اصل پول خود را باز پس گیرند و بعضی حتی پول اضافه ای نیز از شرکت گرفته اند و تعدادی از اعضاء نتوانسته اند پول خود را بازپس گیرند. امسال بعد از حدود 10 سال شرکت مبادرت به واریز اصل پول بعضی از اعضا به حسابشان کرده بدون رضایت آنها و اعضائی که قرارداد دست خود دارند، به خاطر اینکه قرارداد را از آنها بازپس گیرد هنوز پولی برایشان واریز نشده اشت.
آیا اقاله زمان مشخصی برای اجرا دارد؟ به تازگی یکی از اعضاء با وکیلی صحبت کرده است، و ایشان گفته اند که می توان آن اقاله را فسخ کرد زیرا مدت زمان زیادی گذشته و اجرا نشده است
با توجه به اینکه مدت زمان زیادی از اقاله می گذرد آیا اعضاء متضرر می توانند از شرکت نسبت به ضرر و زیان شکایت کنند؟

ممنون می شوم در این مورد مرا راهنمائی بفرمائید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله به علت گذشت مدت زمان زیادی از اقاله ، اقاله قابل فسخ است البته با شرایطی خاص