مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی زمین کشاورزی

سلام معاوضه یک زمین کشاورزی با یک واحد آپارتمان صورت گرفته و طرفین دو قولنامه دستی جداگانه خرید و فروش نوشته اند و ذکر نشده که معاوضه ای در کار بوده حال اگر در قولنامه خرید زمین فقط مشخصات فروشنده و خریدار و مشخصات مورد معامله (( که فقط ذکر شده فلان متراژ در روستای فلان و آدرس دقیق ذکر نشده )) و امضا و اثر انگشت فروشنده و خریدار و دو شاهد در قولنامه وجود داشته باشد ولی مواردی مثل ثمن معامله در قولنامه ذکر نشود آیا قولنامه دارای اعتبار است ؟
خواهشا اگر مقدوره راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مدارک نیاز به بررسی دارد.در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.