مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل مهریه

با سلام و احترام .... همسر بنده اعسار داد جوابش دو روزه در ثنا آمد و بعد تجدیدنظر داد جوابش دو هفته بعد امد الان تعدیل داده و جلسه تعدیل انجام شد و حالا میخواستم بدونم جواب حکم قاضی برای تعدیل چقدر زمان میبره بیاد ؟ خواهش میکنم با توجه به تجربتون در این زمینه حداقل به طور تقریبی بگید ؟ بسیار برام مهمه. باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

این بسته به نظر قاضی و شعبه رسیدگی کننده دارد شوهر به شهر متفاوت است