مشاوره حقوقی رایگان - سلام فرزند من چند سالی است پیش مادرش بوده و حالا به سن 10 سالگی رسیده

سلام فرزند من چند سالی است پیش مادرش بوده و حالا به سن 10 سالگی رسیده ولی هرچقدر به دنبالش هستم پیداش نمی کنم خواهشمند است در این مورد کمکم کنید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام باعنایت به توضیح مختصر شما در صورتی که متارکه نموده اید و در قالب وجه ملزمی حضانت فرزند را به مادر واگذار ننموده اید می توانی با تقدیم دادخواست وطرح دعوی استرداد فرزند از مادرش از طریق دادگاه خانواده مطالبه بنمائید. هرچند فعلا دسترسی به فرزند ندارید ودر مرحله اجرا موضوع را تا حصو نتیجه پیگیری کنید .