مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هزینه ثبت نام در آزمون ها پس از انصراف

باسلام. من فارغ التحصیل هستم و در آزمون های ... ثبت نام کردم ولی پس از دوبار شرکت در آزمون منصرف شدم و اقدام به کنسل کردن ثبت نامم کردم ولی آنها گفتند که برای فارغ التحصیلان به هیچ عنوان کنسلی و پس دادن پول رخ نمیدهد ولی من دیگر نمیخواهم شرکت کنم و میخواهم هزینه ی پرداختی ام را با کسر مبلغی از پول هم که شده پس بگیرم. لطفا به من کمک و راهنمایی دهید. ممنون.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام در مرحله ثبت نام شرایط و ضوابطی وجود دارد که حتما در قرارداد قید شده بعد از مطالعه از شما امضای قرارداد می گیرند پس قرارداد ان موسسه را خوب مطالعه بفرمایید