مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص نصب پمپ آب

درود و ارادت،ممنون میشم بفرمائید از 12 واحد 10 واحد با نصب پمپ و منبع موافقند.آیا اون 2 واحد ملزم به تمکین هستند یا مخالفت آنها کار رو متوقف میکند؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصمیم اکثریت در این موضوع لازم الاجراست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر برای مجتمع و مشاعات ضرورتی نداشته باشد نمیتوانید انها را مجبور به ان کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نمی توانید ایشان را مجبور کنید مگر انکه بدون نصب پمپ نتوان از ملک استفاده نمود درون صورت کارشناسی تامین دلیل کنید و احتیاج و ضرورت نصب پمپ منبع را اثبات کنید سپس دادخواست الزام شرکا به نصب آن را از دادگاه درخواست کنید به علت ضرورت و لزوم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله و باید هزینه را پرداخت نمایند
شما صورتجلسه نمایید و اکثریت مالکان امضا نمایند و

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر برای منفعت کل ساکنین لازم و ضروری است نظر با اکثریت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منتظر باشید که نظر اکثریت ملاک میباشد اگر بی دلیل این اقدام صورت گرفته می توانید مانع شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه به دلیل کم فشار بودن آب نصب پمپ و منبع آب ضروری است باید تمام مالکین در پرداخت هزینه مشارکت کنند .
اگر مشارکت نکند مدیر ساختمان می تواند اظهارنامه ارسال کند و اگر پرداخت نکردن از طریق شورای حل اختلاف طرح دعوی کند.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام نظر اکثریت ملاک هست درصورتی که برای استفاده ازآب ضرورت دارد،اون دونفرنمیتوانتدمخالفت نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر جهت انتفاع اهالی ساختمان لازم باشد میتوانید نصب کنید

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

چنانچه به علت افت فشار آب ،ضرورت استفاده از پمپ برای ساختمان لازم باشد که بدون آن انتفاع از ساختمان مقدور نباشد و نظر اکثریت بر نصب پمپ باشد این کار را انجام دهید و بعدا از طریق شورای حل اختلاف مدیر ساختمان الزام ساکنین را به پرداخت مبالغ را خواستار شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ملزم به تمکین نیستند ولی اگر ممانعت از نصب کردند از طریق دادگاه مانع شوید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه نصب پمپ برای انتفاع ضروری باشد نظر اکثریت ملاک است و آن دو واحد نمی‌توانند مانع شوند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نمی‌توان آنها را ملزم به این کار کرد چرا که پمپ آب جزو موارد ضروری ساختمان نیست مگر واقعا فشار آب به قدر پایین باشد که همگی متضرر شوند