مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن پمپ

سلام توی یه ساختمان 4طبقه با کنتورهای مجزا فشار آب در طبقات 3و 4 خیلی کم هستش و واحد طبقه چهارم چندسالی است که پمپ آب گذاشته و هیچ اعتراضی نبوده اما الان یکی از همسایه ها مخالف گذاشتن پمپ آب و میگه باید برداشته بشه لطفا بفرمائید با وجود احتیاج حیاتی به پمپ آب برای لااقل یک واحد باید چه کار کرد خواهشا بطور مختصر و کلی جواب ندید چون تمام این پاسخ هارو مطالعه میکنند لطف بفرمائید راه کار هم ارائه بدید ممنونتون میشم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای گرفتن پاسخ کامل تماس بگیرید تایپ مطالب طولانی دشوار است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مشاوره و راهنمایی بهتر است با وکلا سایت تماس بگیرید